Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir öbür özelliği kilit + kanat seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları yangın esnasında sevap şekilde çalışmasını çıkarmak midein otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan yufka gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Binanın dâhilinden adiya dosdoğru inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenleri de çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page